Karsa | 06/03/2021 - 00:02 News Blanja

LEGO 40450 Amelia Earhart Tribut

Maju kanggo penawaran promosi sing ngidini sampeyan entuk salinan pesawat 40450 Amelia Earhart Tribut saka 100 € tuku lan tanpa watesan sawetara liwat toko online resmi. Tawaran anyar iki diwiwiti dina iki lan bakal diterusake miturut teori nganti tanggal 14 Maret.

Meh kabeh sing wis diandharake babagan pesawat cilik iki kanggo kamulyan pionir penerbangan sipil Amelia Earhart sing dakwartakake sawetara dina kepungkur nalika "Cepet banget dites". Aku mikir kabeh wong bakal ngerti manawa saham bakal kenthekan sadurunge tanggal sing diarepake lan mulane luwih wicaksana kanggo mutusake kanthi cepet manawa kothak iki pancen narik kawigaten sampeyan.

Yen ora, sampeyan uga bisa ngenteni tanggal 15 Maret kanggo njupuk kauntungan saka tawaran liyane sing direncanakake ing wulan iki, sing bakal ngidini sampeyan entuk set 40449 Omah Wortel Kelinci Paskah saka tuku 60 € tanpa watesan sawetara.

AKSES LANGSUNG KANGGO NAWARIKI ING LEGO SHOP >>

(Link menyang toko pangalihan menyang versi toko resmi kanggo negara sambungan sampeyan)

Lan kanggo wong-wong sing ora ngerti apa sing bakal dituku, ngerti sing apik banget Festival Lantern Musim Semi 80107 (99.99 €) saiki kasedhiya. Temokake dhuwit sing ilang kanggo nyukupi jumlah tuku minimal sing dibutuhake kanggo njupuk kauntungan saka tawaran saiki.

LEGO Taun Anyar Cina 2021 80107 Festival Lentera Musim Semi

LEGO Monkie Kid 80024 Gunung Woh Kembang Legendaris

Dina iki, kita kepengin banget karo set LEGO Monkie Kid 80024 Gunung Woh Kembang Legendaris, kothak produk paling gedhe nomer loro saka kisaran iki kanthi bebas diilhami dening legenda Raja Kera. Sampeyan uga kudu eling yen produk kasebut target pelanggan sing spesifik banget sing wis ngerti kontek sing isi kothak kasebut dadi referensi sing kuat.

Ora ana pesawat ruang angkasa futuristik utawa mesin ing potongan 1949 iki, kothak gedhe iki nyoba menehi pakurmatan dongeng sing misuwur banget ing Asia kanthi pementasan sing langsung disilih saka seni Shanshui, gaya bergambar sing nyorot lanskap alam. Pegunungan, air terjun, awan, vegetasi lan kaligrafi umume dadi kawigaten ing karya kasebut lan versi LEGO njupuk kabeh kode kanggo nawakake diorama sing luwih apik.

Set iki uga paling penting kanggo jaminan budaya, yaiku tanggung jawab kanggo ngyakinake wong tuwa yen alam Monkie Kid narik kawigaten saka budaya Tiongkok, sanajan ana akumulasi robot sing akeh bersenjata, mechs sing luwih lengkap lan mesin sing katon futuristik. saingan ing kemasan. Dadi yakin manawa alam semesta Monkie Kid minangka referensi sing apik kanggo legenda sing dikawruhi, wong tuwa mesthi bakal luwih seneng golek dhuwit kanggo nyenengake anak-anake.

Kanthi adil, aku ora ngira inti produk kasebut pancen apik banget kanggo didadekake, nanging bentuk ing tangan liyane cukup memuaskan. Kesenengan nyusun barang liyane kajaba kapal utawa piranti mekanik kanthi cepet, banjur puisi tartamtu muncul saka Gunung Seribu Kembang (utawa Gunung Kembang-Bunga iki). Sawetara stiker lan potongan gedhe liyane dibutuhake kanggo entuk playet iki kanthi fungsionalitas winates, nanging asil pungkasane saya cukup cekap saka sudut pandang estetis kanggo ngapura trabasan.

LEGO Monkie Kid 80024 Gunung Woh Kembang Legendaris

Pambangunan dawane meh 70 cm kanthi dhuwure luwih saka 30 cm dipérang dadi telung bagean sing ana gandhengane karo pinus Technic lan kita kanthi cepet ngerti manawa umume entuk setengah gunung, sisih mburi playet duwe gegayuhan kabutuhan kanthi balok Technic sing wis dibukak lan finish minimalis.

Beda karo kothak liyane ing kisaran sing nampilake bentrokan antarane Monkie Kid lan macem-macem mungsuh sing nggunakake mesin lan senjata futuristik, produk iki fokus khusus ing legenda sing dadi utas umum. Kisaran iki kanthi menehi tahapan sing beda-beda sing nyebabake Sun Wukong menyang dadi Raja Kethek.

Mula ana kemajuan logis ing diorama iki, diwiwiti karo lair saka sing bakal dadi Sun Wukong. Saben enem tonggak sejarah kasebut digambarake dening panel emas cilik sing dihiasi stiker ing latar mburi abang sing nggambarake (ing basa Tionghoa) apa sing kedadeyan ing kana.

Miturut legenda, kethek enom kasebut metu saka watu sing ana ing gunung Fruit-Fleur, mula kita duwe papan khusus sing ngidini nggawe karakter ing endhog watu lan "njeblug" watu kasebut kanggo mbebasake bocah kasebut. Tab dipasang ing sikil rongga sing dipasang ing minifig, cukup kanggo mbukak watu lan ucapake sing bakal dijuluki Monyet Watu.

LEGO Monkie Kid 80024 Gunung Woh Kembang Legendaris

LEGO Monkie Kid 80024 Gunung Woh Kembang Legendaris

Crita kasebut diterusake kanthi nyebrang air terjun sing ngidini kethèk enom bisa diajeni kanca-kancane lan nemokake ing proses papan sing apik banget banjur dikuwasani dening calon raja lan para pendhudhuk. Sampeyan bisa nggawe maneh adegan kanthi ora jelas kanthi pencet tuas sing nyurung loro hak air terjun sing ditutupi stiker ing latar mburi transparan.

Ing kene uga fungsine gampang banget, nanging solusi sing digunakake mesthi bisa digunakake lan air terjun gampang dipisah dadi rong bagean. Ora ana mekanisme sing rumit, kudu nutup lata kanthi manual. Banjur kita nerusake tahap sinau lan latihan saka para pura-pura enom ing tahta kanthi rakit sing ditempuh sepuluh taun sadurunge ketemu karo Soudhobi sing dadi murid.

Entuk judhul Raja Monyet dening Sun Wukong diwujudake ing kene kanthi anané tahta ing pucuk sisih kiwa gunung. Sawetara bisa uga kepengin weruh kenapa perkembangan crita kasebut kiwa ing diorama. Katrangane gampang, pementasan ing kene ngormati makna tradisional maca sing isih digunakake ing China kanggo konten tartamtu.

Kita uga duwe fitur kanggo muter maneh tawuran antarane Monkie Kid lan Nemik Telinga Macaque, alter-ego licik lan cemburu saka Raja Kera. Ora edan, iku sejatine alas sing dipasang ing minifig lan loro roda sing ora bisa digunakake kanggo muter.

LEGO Monkie Kid 80024 Gunung Woh Kembang Legendaris

Endowmen kanggo minifig kothak amba iki sing ngidini nglumpukake kethèk ing rong tabel: ing tangan siji, tanggung jawab menehi macem-macem versi Sun Wukong sing dibutuhake kanggo tahap lair lan evolusi saka karakter kasebut nganti entuk status Monkey King lan liyane, dheweke nggawe link karo seri animasi kanthi nambahake Monkie Kid sing ora bisa dihindari sing nggawe dalan liwat gunung sing dimaksud ing layar.

Dadi, kita entuk Raja Kera ing versi anyar, ing versi remaja, ing versi magang lan ing bentuk sing biasa nganggo waja mengkilap. Minifig iki kasedhiya karo Monkie Kid lan Enem Eaca Macaque, watak apus-apus lan ora sedya mupangat sing dipilih trampil karo pahlawan enom. Penjahat kasebut kanthi cepet ngrebut kekuwatan Raja Monyet nanging banjur kalah ing tawuran karo raja "sejatine". Inventaris kasebut dirampungake dening rong kethèk enom kanthi rupane nakal lan sikil sing cekak.

LEGO Monkie Kid 80024 Gunung Woh Kembang Legendaris

Ayo diadhepi, gunung gedhe iki didol 170 € sing nawakake sawetara kemungkinan sing nyenengake ora bakal disenengi kabeh wong. Masyarakat sing ditarget langsung kanthi kisaran iki bakal nemokake dhewe ing bumi kanthi wujud inkarnasi saka gunung Woh-Kembang, sing ana ing legenda populer saka Monkey King. Wong-wong sing durung kesuwen crita iki bisa uga angel ngerteni kabeh subtleties diorama iki sing menehi inspirasi saka seni Shanshui lan pungkasane mung bakal ndeleng gunung sing rada kasar lan larang banget.

Ing Asia, panemu pisanan babagan kothak iki ora ana mupangat lan produke kayane bisa nggayuh tujuane. Karo kita, bisa uga kurang jelas, nanging aku ngelingake sampeyan manawa macem-macem produk iki mung disebar ing panggon liya tinimbang ing Asia amarga LEGO duwe komitmen ora bakal matesi geografis maneh babagan distribusi produk "masarakat umum". Mula, kita ora bisa nyalahake pabrikan amarga nggawe produk ing tema sing durung dingerteni.

Cathetan: Kumpulan sing ditampilake ing kene, diwenehake dening LEGO, biasane kaya dolanan. Tenggat wektu tetep ing Maret 20 2021 sabanjure jam 23 wengi. "The" Aku nyoba, aku melu "kanthi otomatis mbusak, usaha.

Karsa | 04/03/2021 - 15:00 Gagasan Lego LEGO Anyar 2021

Gagasan LEGO 21326 Winnie the Pooh

Dina iki, LEGO nyedhiyakake set Ide LEGO 21326 Winnie the Pooh, produk resmi sing diilhami dening proyek kasebut SpongeBob diinisiasi dening Ben Alder alias benlouisa. Ing kothak, 1265 potongan lan limang karakter: Winnie the Pooh, Piglet, Coco Rabbit, Eeyore lan Tigger. Wong-wong sing ngelingi siaran kartun ing FR3 ing taun 80-an, mesthi bakal getun amarga ora ana Master Owl ing set iki, nanging tetep dadi evolusi proyek awal.

Desainer LEGO wis njupuk proposal Benlouisa kanthi ngembangake wit sing dadi pondhokane teddy lan menehi sisi kartun luwih akeh tinimbang proyek referensi. Asil kasebut miturut pendapatku rada ora tumoto ing papan-papan nanging LEGO njupuk austerity saka wit proyek asli lan iku apik.

Gagasan LEGO 21326 Winnie the Pooh

Winnie the Pooh (Winnie the Pooh) dening benlouisa

Ing mburine wit sing nggunakake karang sing dikirim ing kene kanthi ijo, gubug kasebut mbukak ing rong bagean kanggo ngidini presentasi pasukan cilik ing ngarep fasilitas sing direncanakake, kita bakal getun amarga ora ana meja lan sawetara kursi supaya ora ninggalake Minifig Tigger lan Piglet lungguh ing lantai. LEGO ora nyepetake wadhah madu lan interior gubug kebak prabotan lan perlengkapan. Sebut khusus kanggo swarms karo tawon ing poros puteran sing dipasang ing cabang-cabang wit, kartun lan tetep ana swasana kartun kasebut.

Lima karakter sing disedhiyakake sejatine sejatine karo bedane antarane film utawa seri animasi sing wis diluncurake pirang-pirang taun, lan pungkasane Winnie minangka karakter sing paling ora sukses ing sawetara tokoh sing disedhiyakake. Teddy bear sing katon ing layar duwe pasuryan rada amba, nanging kepala minifigure ora nggawe simpatik lan naif kaya ing pengeling-eling.

Gagasan LEGO 21326 Winnie the Pooh

Gagasan LEGO 21326 Winnie the Pooh

Set sing sumebar ing format 24 x 18 cm lan dhuwure 22 cm ora uwal saka sawetara stiker sing bakal digunakake kanggo busana interior gubuk lan sawetara aksesoris, kisaran Ide LEGO ora bisa nyegah stiker kasebut .

Kita bisa ngrembug babagan desain grafis kemasan, LEGO sing milih nggunakake format produk sing biasane kanggo pelanggan diwasa. Sawetara bakal ngurmati babagan prekara sing tenanan kanthi tenanan marang konten produk tanpa embel-embel sing ora prelu, nanging sing liya mesthine luwih seneng presentasi luwih akeh babagan semangat seri animasi kanthi latar mburi warna-warni lan estetis sing kurang mantep.

Sampeyan kudu mbayar € 109.99 wiwit tanggal 18 Maret 2021 kanggo tuku kothak iki kanggo pratinjau VIP sing direncanakake. Set kasebut banjur bakal kasedhiya kanggo kabeh pelanggan toko resmi wiwit tanggal 1 April.

Nostalgia asring duwe rega lan mulane kabeh kudu ngerti apa set iki, sing nuduhake alam semesta sing populer banget karo generasi kabeh, pantes ngentekake satus euro sing dijaluk dening LEGO. Kita uga bakal eling yen iki dudu penampilan pertama Winnie lan kanca-kancane ing LEGO, akeh set sing dipasarake ing antarane taun 1999 lan 2001 banjur ing 2011 ing kisaran DUPLO.

LEGO IDEAS 21326 WINNIE THE POOH ON THE LEGO SHOP >>

(Link menyang toko pangalihan menyang versi toko resmi kanggo negara sambungan sampeyan)

Karsa | 14:23 News

LEGO 40449 Omah Wortel Bunny Paskah

Dina iki, kita nemokake isi LEGO sing wis cedhak 40449 Omah Wortel Kelinci Paskah, kothak 232 lembar cilik sing bakal ditawakake LEGO saka tuku 60 € lan tanpa watesan sawetara saka tanggal 15 Maret nganti 5 April 2021.

Set saiki wis dirujuk ing toko resmi utawa regane ing 12.99 €. Deskripsi produk ora bisa mangu-mangu, bakal ana sawetara stiker ing kothak iki kanggo dekorasi wortel raksasa sing bakal dibangun minangka omah terwelu.

Aku ora asring diapusi karo produk sing ditawakake kanthi tuku ing toko resmi, nanging omah wortel sing cantik iki udakara udakara limalas sentimeter bisa nyengkuyung supaya aku nggunakake jumlah minimal sing dibutuhake.

LEGO 40449 Omah Wortel Bunny Paskah

LEGO 40449 Omah Wortel Bunny Paskah

LEGO Ninjago 71746 Naga Jungle

Dina iki kita kepengin banget kepenak karo konten saka LEGO Ninjago 71746 Naga Jungle, kothak 506 potongan sing didol kanthi rega umum 39.99 € wiwit tanggal 1 Maret sing uga dadi salah siji saka patang referensi sing dipasarake sing nampilake acara sing kedadeyan episode khusus "Pulo sing ora dingerteni" .

Biasa ing alam semesta Ninjago ngerti manawa naga iku wit kastanye saka kisaran kanthi usulan kurang luwih bisa uga gumantung karo kothak sing ditemokake makhluk kasebut. Rickety sethitik, ora bisa diartikake utawa ora angel diucapake, angel ditangani tanpa ngrusak kabeh, kisaran Ninjago kebak naga sing kadang sukses lan liya-liyane sing kurang yakin.

"Jungle Dragon" iki udakara udakara telung puluh sentimeter, sing katon kaya kadal gedhe sing cedhak karo alam semesta Elves, tinimbang karo swasana produk Ninjago sing biasa, dibedakake kanthi warna sing digunakake lan kanthi gaya "kepeksa" sing diwenehake dening kumpulan awak kewan ing posisi lengkungan. Pilihan kasebut ing bagean desainer njamin pangguna supaya terus nampilake naga ing posisi sing narik kawigaten, banjur prentah marang saben penggemar supaya orientasi sikil, endhas, lan buntut naga kasebut miturut pamentasan sing dipilih.

Mula titah kasebut diartikulasekake kanthi beda lan bisa ditemokake Segel Bola biasane abu-abu. Asring, majelis iki nduwe masalah yen integral karo model estetika sakabehe lan tetep ing kene contone katon ing level gulu lan sikil mburi. Rada luwih apik ing prapatan antarane sikil ngarep lan awak naga kanthi potongan hiasan sing bisa ndhelikake mekanisme artikulasi.


LEGO Ninjago 71746 Naga Jungle

LEGO Ninjago 71746 Naga Jungle

Kepala naga iki kayane sukses tenan karo rahang sing bisa diobahake liwat loro tangan robot ing sisih ndhuwur. Solusi iki nawakake mobilitas maksimal kanggo kabeh, nanging bisa uga dadi rapuh kanthi risiko yen sisih ngisor, sing ngemot sawetara bagean sing ngemot ilat naga, bakal mati. Pencetakan pad ing sisih ndhuwur sirah paling apik, naga / kadal iki katon apik banget.

Buntut naga uga miturut pendapat saya sukses banget, sub-majelis sing nyipta kasebut nggawe rantai seluler sing cukup kandhel sing ora bisa ngungkapake titik sambungan. Aku nemokake swiwi sing bisa disetel 360 ° sing rada kurang kepenak karo pirang-pirang bagean abu-abu ing persimpangan ing antarane loro appendage sing rada ringkes iki lan awak kewan kasebut. Naga kasebut bisa ngeterake Lloyd liwat kursi sing disedhiyakake, aksesoris sing bisa dicopot kanthi gampang yen sampeyan pengin nggawe makhluk kasebut tanpa perlengkapan iki.

Ana sangang stiker sing dipasang ing awake naga kanggo nyaring tampilane. Pola ing stiker sing beda dicocogake karo bantalan sing dicithak ing endhas kewan lan warna latar mburi stiker kasebut cocog karo bagean-bagean kasebut Teal. Pola emas sing dicithak ing stiker sing beda-beda iki ndadekake persimpangan estetis karo elemen ing emas digunakake ing mburi kewan. Iki konsisten visual.

Ing kothak kasebut, ana uga sing bisa nggabungake papan angin mungil tekno kanthi warna Zane. Napa ora ngerti manawa unsur iki mung duwe Stud-Shooter sing ngidini sampeyan ngalahake loro pengawal sing diwenehake. Ing Tile en Emas Mutiara diselehake ing layar wis dicithak, uga kasedhiya ing set kasebut 71740 Jay's Electro-Mech (€ 19.99).

LEGO Ninjago 71746 Naga Jungle

Endowmen kanggo minifig sing disedhiyakake ing kothak iki bener lan kita luwih ngelingi anané PoulErik, Wali kanthi loro kepala. Minifigure ora persis eksklusif, mung kombinasi barang sing digunakake kanggo Wali liyane. Rong Ninja ing versi Island lan Thunder Keeper uga kasedhiya ing kothak liyane. Yen mung minifig Lloyd kanthi cat perang lan rasukan taktis sing sampeyan minat, ngerti manawa sampeyan bisa entuk ing kisaran sing luwih murah, referensi kasebut 71745 Sepeda Jungle Chopper Lloyd (19.99 €), lan ing polybag 30539 Sepeda Lloyd's Quad sing ditawakake wulan Februari ing Toko LEGO.

Ringkesan, Jungle Dragon iki miturut pendapatku supaya diklasifikasikake karo naga sing paling sukses ing kisaran, nawakake detail sing cukup dhuwur kanthi gradien sing apik. Teal kanggo Ijo Pasir, kabeh dihias nganggo potongan emas, nawakake kemungkinan nggawe dheweke nindakake pose lan katon meh kabeh sudut. Sawetara penggemar jagad raya Ninjago bisa uga nemokake topik sing kurang cocog amarga kisaran, rasa lan warna ora bisa dibantah.

Set kasebut didol kanthi rega umum 39.99 €, rega sing miturut aku bisa dianggep cukup lumayan kanthi njupuk pengalaman konstruksi, rampung model, gagang miniatur sing diwenehake lan kemungkinan dolanan. Ditawakake kothak iki sing mung njaluk dikombinasikake karo pucuk Rocky set 71747 Desa Penjaga didol bagean 49.99 €.

LEGO Ninjago 71746 Naga Jungle

Cathetan: Kumpulan sing ditampilake ing kene, diwenehake dening LEGO, biasane kaya dolanan. Tenggat wektu tetep ing Maret 18 2021 sabanjure jam 23 wengi. "The" Aku nyoba, aku melu "kanthi otomatis mbusak, usaha.