95 KOMENTAR

Dump gedhe ing LEGO: LEGO Harry Potter 76405 Hogwarts Express Collector's Edition set wis dikirim menyang sawetara pelanggan

09/08/2022 - 16:30 Lego harry potter Warta Lego LEGO Anyar 2022

76405 lego harry potter hogwarts express kolektor edisi 10

 

Iki minangka kesalahan logistik ing LEGO sing ngidini kita nemokake set LEGO Harry Potter 76405 Hogwarts Express Collector's Edition, kothak gedhe 5129 potongan sing bakal kasedhiya wiwit 1 September kanthi rega eceran sing kudu disetel ing € 499.99. Pabrikan pancen wis ngirim salinan set kasebut menyang sawetara pelanggan sing asline pesen pesawat kasebut. 10305 Singa Knights Castle lan salah siji saka wong-wong mau dikirim sawetara gambar saka kothak ing Reddit. Kita uga ngerti manawa iki dudu kedadeyan sing terisolasi, sawetara pelanggan toko online resmi uga nampa kothak iki tinimbang kastil.

Model pameran iki ora nganggo motor, jembaré rel dudu sepur LEGO sing biasa, telung bata sing padhang diwenehake kanggo madhangi pemandangan sing ana ing gerbong, mula kudu dipasang stiker sing akeh lan construction bakal Occupy 118 cm dawa ing rak Panjenengan.

Ing kothak, 20 minifigs: Supir sepur, The Trolley Witch, papat versi Harry Potter, rong versi Ron Weasley, rong versi Hermione Granger, Remus Lupin, Dementor, Luna Lovegood, Draco Malfoy (Draco Malfoy), Ginny Weasley, Albus Severus Potter, Lily Luna Potter, James Sirius Potter, mahasiswa saka Ravenclaw house (Ravenclaw) lan mahasiswa saka Hufflepuff house (Hufflepuff).

Pengumuman "resmi" produk kasebut kudu logis, lan kita bakal ngomong babagan isi kothak iki mengko yen ana "Cepet dites".

76405 lego harry potter hogwarts express kolektor edisi 2

128 KOMENTAR

Kontes: Salinan LEGO 76393 Harry Potter & Hermione Granger disetel kanggo menang!

09/08/2022 - 11:01 kontes Lego harry potter LEGO Anyar 2022

76393 kontes lego hothbricks Agustus 2022

We njupuk kauntungan dina saka pangsit saka LEGO sing ngidini kita nemokake isi pesawat 76405 Hogwarts Express Collector's Edition liwat saluran biasa kanggo miwiti kompetisi tema anyar sing bakal ngidini wong-wong sing begja ing antarane sampeyan entuk salinan set LEGO Harry Potter 76393 Harry Potter & Hermione Granger regane € 129.99. Ing kothak, cukup kanggo ngumpulake loro figurines gedhe saka mahasiswa enom, karo pasuryan tanpa chins nanging karo sawetara joints sing ngidini kanggo macem-macem pose.

Kanggo validasi partisipasi lan nyoba kanggo nambah loro figurines maxi iki kanggo koleksi ing biaya murah, mung ngenali dhewe liwat antarmuka ing ngisor iki lan tindakake pandhuan kasedhiya. Kaya biasane, yaiku pitakonan golek informasi ing toko online resmi lan banjur mangsuli pitakon kanthi bener. Ing pungkasan fase partisipasi, pemenang bakal dipilih kanthi undian saka jawaban sing bener.

Rincian kontak sampeyan (jeneng / celukan, alamat email, IP) mung digunakake ing framework kompetisi iki lan ora bakal disimpen ngluwihi gambar sing bakal milih sing menang. Kaya biasane, kontes tanpa kewajiban iki mbukak kanggo kabeh warga dharatan Prancis, DOM & TOM, Belgia, Luksemburg lan Swiss.

Set punika minangka biasanipun generously diwenehake dening LEGO, iku bakal dikirim menyang juara dening kula sanalika rincian kontak kang dikonfirmasi dening email bali.

Kaya biasane, aku duwe hak kanggo mbatalake kualifikasi peserta sing wis nyoba apus-apus utawa mbajak sistem entri supaya bisa nambah kasempatan menang. Wong sing sengit lan sengit ora gelem, wong liya bakal luwih bisa menang.

Sugeng kabeh!

Ora melu liwat komentar, Aku ninggalake formulir mbukak anggere kontestan sing ora bisa maca durung ana. Banjur kita nutup.

Kanggo informasi: jeneng / julukan pemenang ditampilake ing antarmuka partisipasi sawise undian wis digawe. Aku uga ngabari pemenang liwat email, nanging elinga mriksa tho.