79 KOMENTE

Deponia e madhe në LEGO: Edicioni Koleksionist LEGO Harry Potter 76405 Hogwarts Express tashmë është dërguar te disa klientë

09/08/2022 - 16:30 Lego harry potter Lajmet e Lego LEGO 2022 i ri

76405 Lego Harry Potter Hogwarts Express edicioni i koleksionistëve 10

 

Është një gabim logjistik në LEGO që na lejon sot të zbulojmë setin LEGO Harry Potter 76405 Hogwarts Express Collector's Edition, një kuti e madhe prej 5129 copë e cila do të jetë në dispozicion nga 1 shtatori me një çmim me pakicë i cili duhet të vendoset në 499.99 €. Prodhuesi me të vërtetë ka dërguar një kopje të kompletit te disa klientë që e kanë porositur fillimisht kompletin. 10305 Kështjella e Kalorësve të Luanit dhe njëri prej tyre postoi disa foto të kutisë në Reddit. E dimë gjithashtu se ky nuk është një incident i izoluar, disa klientë të dyqanit zyrtar online kanë marrë edhe këtë kuti në vend të kështjellës së tyre.

Ky model ekspozues nuk është i motorizuar, gjerësia e shinave nuk është ajo e trenave të zakonshëm LEGO, janë dhënë tre tulla me shkëlqim për të ndriçuar skenat e pranishme në vagon, do të jetë e nevojshme të vendosni një grusht të madh ngjitësish dhe ndërtimi do të zërë 118 cm të gjatë në raftet tuaja.

Në kuti, 20 minifiga: Magjistari i trenit, Magjistari i Trolei, katër versione të ndryshme të Harry Potter, dy versione të Ron Uezlit, dy versione të Hermione Granger, Remus Lupin, një Dementor, Luna Lovegood, Draco Malfoy (Draco Malfoy), Ginny Weasley, Albus Severus Potter, Lily Luna Potter, James Sirius Potter, një student nga shtëpia Ravenclaw (Ravenclaw) dhe një student nga shtëpia Hufflepuff (Hufflepuff).

Njoftimi "zyrtar" i produktit logjikisht duhet të jetë së shpejti, dhe për përmbajtjen e kësaj kutie do të flasim më vonë me rastin e një "Testuar shpejt".

76405 Lego Harry Potter Hogwarts Express edicioni i koleksionistëve 2

118 KOMENTE

Konkursi: Një kopje e LEGO 76393 Harry Potter & Hermione Granger do të fitohet!

09/08/2022 - 11:01 garë Lego harry potter LEGO 2022 i ri

76393 konkursi lego hothbricks gusht 2022

Sot përfitojmë nga peta e LEGO-s, e cila na lejon të zbulojmë përmbajtjen e kompletit 76405 Hogwarts Express Collector's Edition përmes kanaleve të zakonshme për të nisur një konkurs të ri me temë, i cili do t'i lejojë fatlumët mes jush të marrin një kopje të setit LEGO Harry Potter 76393 Harry Potter & Hermione Granger me vlerë 129.99 €. Në kuti, mjafton për të mbledhur dy figura të mëdha studentësh të rinj, me fytyrat e tyre pa mjekër, por me disa nyje që u lejojnë atyre të ndryshojnë pozat.

Për të vërtetuar pjesëmarrjen tuaj dhe për t'u përpjekur t'i shtoni këto dy figurina maxi në koleksionin tuaj me një kosto më të ulët, thjesht identifikohuni përmes ndërfaqes më poshtë dhe ndiqni udhëzimet e dhëna. Si zakonisht, bëhet fjalë për gjetjen e informacionit në dyqanin zyrtar online dhe më pas përgjigjen e saktë të pyetjes. Në përfundim të fazës së pjesëmarrjes, fituesi do të zgjidhet me short nga përgjigjet e sakta.

Detajet e kontaktit tuaj (emri / nofka, adresa e postës elektronike, IP) përdoren vetëm brenda kornizës së këtij konkursi dhe nuk do të mbahen përtej hedhjes së shorteve që do të përcaktojnë fituesin. Si zakonisht, ky konkurs pa detyrime është i hapur për të gjithë banorët e Francës kontinentale, DOM & TOM, Belgjikës, Luksemburgut dhe Zvicrës.

Seti është si zakonisht i ofruar bujarisht nga LEGO, ai do t'i dërgohet fituesit nga unë sapo të konfirmohen detajet e kontaktit të tij me email kthimi.

Si gjithmonë, unë rezervoj të drejtën të skualifikoj çdo pjesëmarrës që është përpjekur të mashtrojë ose rrëmbejë sistemin e hyrjes në mënyrë që të rrisë shanset e tyre për të fituar. Humbës të urryer dhe të keq për të abstenuar, të tjerët do të kenë më shumë shanse për të fituar.

Suksese të gjithëve!

Nuk ka pjesëmarrje përmes komenteve, e lë të hapur formularin për sa kohë që konkurrentët që nuk dinë të lexojnë nuk janë ende aty. Pastaj mbyllim.

Për informacion: emri / pseudonimi i fituesit shfaqet në ndërfaqen e pjesëmarrjes pasi të jetë hedhur shorti. Unë gjithashtu i njoftoj fituesit me email, por mos harroni të kontrolloni gjithsesi.

92 KOMENTE

Në Dyqanin LEGO: komplet mbajtës lapsash falas DOTS 40561 dhe një çantë polifonike e verdhë Yoshi Fruit Tree Super Mario 30509

08/08/2022 - 00:00 Lajmet e Lego Lego super mario LEGO 2022 i ri Pazar

40561 mbajtëse lapsash me pika lego

Njëra ofertë po ndjek tjetrën tani në dyqanin zyrtar online dhe dy produkte të reja promocionale ofrohen duke filluar nga dita e sotme. Këto dy oferta kërkojnë blerjen e produkteve në gamë specifike: CITY, Friends dhe DOTS nga njëra anë, Super Mario nga ana tjetër. Në program, një mbajtëse lapsash dhe një Yoshi të verdhë.

Këto dy oferta padyshim mund të kombinohen me atë që aktualisht u mundëson anëtarëve të programit VIP të marrin një kopje të polibag. 40515 Piratët dhe thesari VIP i shtuar në paketë (103 copë) nga 50 € blerje pa kufizim gamë.

Nga 8 deri më 28 gusht 2022 :

Nga 8 deri më 15 gusht 2022 :

QASJE DIREKT NË OFERTA AKTUALE NË LEGO SHOP >>

(Lidhja për në dyqan ridrejton në versionin e dyqanit zyrtar për vendin tuaj të lidhjes)

30509 lego super mario e verdhë yoshi pemë frutore polybag gwp

13 KOMENTE